Spring Break Baby!

Så för alla som inte visste så drar jag iväg till Harlington, södra Texas imorgon (söndag) i en vecka för att skaffa mig en bränna och lite världsvana, så efter ett lite lätt kaos artat sista minuten packning som startade för cirka 45 min sedan så är jag redo för continental arlines! Åker med min ”kusin” Gillian för att träffa min ”mormor” och ”morfar” och som min Kelly sa ”you will be treated like princesses” är så sjukt taggad och har spenderat hela fredagen och lördagen i olika provhytter fyllda med sommarkläder, uttrycket ”living the dream” känns inte helt felanvänt just nu.

 

Så nästa vecka kommer spenderas liggande på beachen och involvera seriöst stekande och spanade av mexikaner som försöker fly över gränsen, tänker även fylla min kropp med sjuka mängder av mat.

 

Sist men inte minst, tänker inte göra vad min mamma gjorde första gången hon åkte till Florida. Har fan köpt alla olika stadier av solskydds faktor som man kan köpa, och även i en så solig stat som Michigan, där man kan ha 20 grader varmt ena dagen och regn och 10 plus nästa, så erbjuder dom ett större sortiment än Coop Extra och Ica tillsammans.

 

God natt Sverige


RSS 2.0