Smällkarameller

Har idag boostat mig med Filip och Fredriks årskrönika och måste säga att på bättre humör har jag inte varit på länge, riktiga highlights är speciellt när jag får reda på saker som gör mig oj så stolt över mitt hemland, några exempel är:

 

- när man hör att Zlatan har börjat jaga och vill flytta på jaktsäsongen så det passar bättre med hans spelschema,

-När Maria Montazami säger ”jaaag har haft ett vääääldigt bessy year” och det tar mig några sekunder innan jag inser att hon har sagt ”busy” (Sidonot, jag måste erkänna att jag är lite småförälskad i henne, inte den skarpaste kniven i lådan men hon vet hur man klär sig!)

-När de visar klipp där Maud Olofsson och Linda Bentzing drar till med allsång för att försöka matcha Obamas och Bruce Springsteen konsert(/allsång). ”Jag gillar att sjunga och dansa, men jag gillar också att vara en seriös politiker” – Maud Olofsson

-När Carl Henrik Svanberg säger ”Ve care about the Small People” i Internationell TV på gräsmattan framför Vita Huset (Man bör veta att small people på engelska betyder, småväxt/dvärg INTE ”det lilla folket”)

-Fick sen till min stora förtvivlan reda på att Bläckfisken Pål har dött! Hur fan missade jag det? Eller ja, frågan jag borde ställa mig är nog kanske, varför den stora förtvivlan?

-Klipp på när Lars Ohly försöker fria i TV men får kanske världshistoriens största diss, inte av sin blivande fru, utan av programledarna, 2 gånger, i 2 olika TV program

 

Även om jag älskar Filip och Fredrik så kändes allt lite ihop tryckt. Speciellt när Peter Siben visar 3 olika outfits ”utspritt” på mindre än 10 minuter och när bloggarna Kissie och Amir har en ”debatt” i cirka 2 minuter och allt som kommer ut är censurerade bip. Kan tycka att de borde tagit vattenpaus mellan varven.

 

Det känns tryggt att veta att Sverige inte sviker när det gäller. Till och med när det sänds TV på internet så vet dom hur man bryter för reklam. Mitt i en mening.


RSS 2.0