Kungsörnens pasta och rå falukorv

Idag var det utflykt till Fredrik Meijer Garden för att få en sista chans att se ” The Chihuly exibit” Dale Chihuly är en otrolig konstnär som gör galna saker av glas (se bild). Det var jag, Kelly, Miss V, Mrs Abbott och Grandma Giem som åkte, hur roligt som helst och på hemvägen så stannade vi till hos Wanda (Grandma Giem) och där bjöds det på ”lokal odlad” choklad glass (!!) och äppel paj. Och som alla vet så finns det inget bättre än choklad glass.

 

Har också fått hem mitt första reportcard och det är nu officiellt, jag är en ”Straight A Student” och ja, man känner sig lite bättre än alla andra, lite bättre, lite snyggare, lite mer cool, för som vi alla vet, det är ballt att plugga.

 

Kan sen meddela att jag sitter här och nästan dör av avundsjuka för att imorgon så ska Arvid få åka skidor i alperna medans jag går i skolan. Han ska åka skidor i alperna och sen har han en kort bussresa tillbaka till sin studentlägenhet, bara sådär. Livet är inte alltid rättvist men någon måtta för det väl vara!

 

Blev även lyrisk när jag ser att min underbara faster har bestämt sig för att skicka ett paket till mig! OJ vad jag saknar typ, snabbmakaroner, lätta, marabou mjölkchoklad, FALUKORV!! (Okej, jag inser att den kan bli svår…) och inte minst, en påse gott och blandat!

 

Nej nu måste jag svara på hennes meddelande, har en vacker liten lista framför mig!

 

God natt Sverige

 

Dale Chihuly at Fredrik Meijer Garden


Skärpning!

Alltså herregud, jag måste ju vara den sämsta bloggaren i världshistorien… Men helt ärligt så tycker jag inte att mitt liv är tillräckligt intressant för att det ska behöva bloggas om varje dag, eller ens vart tredje dag. Hälsosamt eller patetiskt? Upp till mina bloggläsare att avgöra, som inte kan överskrida 2 siffriga nummer, och om det gör så är det nog för att min familj går in lite då och då för att se om jag har gjort något nytt inlägg, vilket gör att det hela nog lutar mer åt det patetiska hållet.

Hur som helst. Mitt amerikanska liv fortskrider med repetitioner och fysträningar och några enstaka läxor här och där. Det enda som kan vara av intresse är att det var homecoming förra helgen och min skola har ett utomordentlig fotbolls lag (amerikans fotboll snackar vi här) De tar förluster med stolthet och även total föenderingar, helgens slutresultat Portage Northern: 57. Loy Norrix: 0. Starkt jobbat dock, själv hade jag gett upp efter typ 30 noll, eller kanske 15 noll, eller jag, jag hade nog gått därifrån efter 10 noll också eftersom förlust verkar vara ett återkommande tema…

 

Roligare saker, har nu kollat på alla hitintills sända avsnitt av nya favoritserien ”Lite sällskap” Filip och Fredrik i TV är ju bland det bästa jag vet och det blir lite extra mysigt när de drar in karaktärer som Hans-Göran som senast dejtade en kvinna 1975 och Stellan, 35 år och singel, gillar att träna och äter 8 hamburgare varje dag och dricker 1 sockerkaksmet till kvälls mål. (en vana jag funderar på att ta upp)

 

Kan inte lova att mitt liv blir mer intressant men jag ska försöka. Annars så får jag börja hitta på saker att blogga om, förslag är välkommet.

 

God natt Sverige!


RSS 2.0